Paraveterinair

Komt u een paar extra handen te kort door bijvoorbeeld een ziek geworden werknemer of is een van uw werknemers met zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof of is er onderbezetting ontstaan tijdens vakanties en wilt u niet iemand vast in dienst nemen voor deze periode? Dan kan dit de oplossing zijn: Als freelance paraveterinair ben ik (tijdelijk) inzetbaar binnen uw dierenartsenpraktijk. 

Als allround paraveterinair heb ik jarenlange werkervaring opgedaan in meerdere eerste- en tweedelijns dierenartsenpraktijken. Om deze reden ben ik goed inzetbaar achter de balie, aan de telefoon, met het assisteren in de spreekkamer tot het zelfstandig uitvoeren van paraveterinairen consulten. Ook zijn de operatiekamer, de voorbereiding en opname (nazorg) en de röntgen- en echokamer absoluut geen onbekend terrein.

Als u de gewenste data en tijden doorgeeft, volgt snelle controle voor beschikbaarheid. Als de agenda's overeenkomen, volgt een kennismakingsgesprek en indien gewenst een meeloop dag op kort termijn. 
Laat een bericht achter om te informeren naar de mogelijkheden. 

  • Bent u op zoek naar een tijdelijke kracht?
  • Heeft u last van onderbezetting tijdens de vakantieperiode?
  • Zijn uw vaste medewerkers met zwanger of ouderschapsverlof?

    Kortom: Komt u handen te kort in uw dierenartsenpraktijk?
    Neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden.